Studieteknikk

2021 er i gang og jeg har nå gått inn i mitt fjerde semester ved Høyskolen Kristiania. Dette året er det valg emne som står i fokus hvor jeg har valgt å fordype meg i digital markedsføring. Igjennom dette semesteret skal jeg gjennom 4 hovedtemaer hvor først ut er digital økonomi og forretningsmodeller med foreleser; Arne Krokan.

I årets første forelesning ble vi introdusert for Marianne Hagelia som opprinnelig underviser ved høyskolen Østfold, men som blir å dukke opp til andre forelesninger. (Funfact; Marianne Hagelia er den eneste i Norge som har enerett til å selge bunad og mariusgenser til hunder). Her snakket hun mye interessant om studieteknikk og tips som var verdt å prøve ut:

– Samskriv: går ut på at klassen skriver samtidig og lager et notat fra forelesningen. Her får man ned synsvinkler for hva andre syntes er viktig og gir en skriveutvikling via observasjon av medelever. Alle skriver ulikt.

– Finpuss notater: Etter at forelesning har endt og man har tatt notater, skal man er det lurt å føre over disse notatene til PC slik at man har mulighet for å gå mer i dybden på hva man har skrevet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *